niedziela, 9 sierpnia 2015

Gofry belgijskie.


Belgijskie gofry podane ze śmietaną, miodem i borówkami 
inspiracja

Bo czasami mam ochotę dla odmiany na bardziej "normalne" gofry, choć nie powiem takie cukiniowe, czy fasolowe mogłabym jeść cały czas :D Czasami też jestem miła i zrobię ich więcej dla innych domowników ^^

Z tymi o to goframi zostawiam was na kilka dni, potem pojawi się jeszcze post z serii "Kilka pomysłów na.." a ja tymczasem idę się pakować, bo potem jeszcze grilla rodzinnego mam, a jutro z samego rana razem z D wyruszamy w drogę :D 
Wracam w czwartek, łapcie słońce póki jest :D 

8 komentarzy:

  1. Wczoraj widziałam na nie przepis,i gdyby nie fakt iż nie mam gofrownicy zrobiłabym je dzisiaj.Dzisiaj będę wszystkim wszystkiego zazdrościć :D Musze uzbierać pieniążki i kupić w końcu gofrownicę :)

    http://lifeofangiee.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  2. liczę na równie pyszny powrót! choć i tak z pewnością takowy będzie:) bawcie się dobrze!

    OdpowiedzUsuń
  3. Masz rację: gofry fasolowe, cukiniowe itp. są przesmaczne, ale to nie to samo, co klasyczne :D Jakby z innej półki. A z takimi uniwersalnymi dodatkami najlepsze! Miłej zabawy! :>

    OdpowiedzUsuń
  4. Oddałabym wiele za takie gofry :)
    Miłej zabawy ci życzę :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Och, takie gofry to bym poprosił na śniadanie. Najlepiej z dostawą do domu :D

    OdpowiedzUsuń