poniedziałek, 3 sierpnia 2015

Orzechowe niebo.

Orzechowa tapioka*, z morelami 
*z masłem orzechowym

Niby takie banalne, niby kilka składników, a w smaku genialne *.*

A niedługo wybieram się na podobno najlepsze lody jakie w życiu jadłam, no zobaczymy co ten D wyczarował w tej kuchni :D 

14 komentarzy:

  1. siedzę z otwartą szeroko szczęką- reeeety, to śniadanie to to czego potrzebuję right now

    OdpowiedzUsuń
  2. Wciąż nie spróbowałam tapioki i wciąż jestem ciekawa jej smaku. Czas chyba się wybrać do jakiegoś porządnego sklepu :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Właśnie chodzi za mną orzechowy smaczek! Bombowa miseczka ;)
    http://rankiemwszystkolepsze.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  4. Ja zawsze waham się przy kupnie tapioki i w ostatniech chwili rezygnuję ze względu na nieprzychylne opinie niektórych. Ale widzę, że Ty chyba polecasz :P

    OdpowiedzUsuń
  5. Nawet ma piękny orzechowy kolor <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Ty to się masz dobrze, ja sobie sama muszę lody zrobić! :D
    wystarczy jeden dodatek i śniadanie nabiera nowego wymiaru :)

    OdpowiedzUsuń
  7. ale apetycznie wygląda a ja się zastanawiam ostatnio nad jej kupnem

    OdpowiedzUsuń
  8. ależ ja dawno nie jadłam tapioki, a podana w ten sposób na pewno była wyśmienita!

    OdpowiedzUsuń
  9. Ta tapioka wygląda jak chmurka, idealne śniadanie ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. O, to domowe lody były? ;> Tapioka się pięknie prezentuje!

    OdpowiedzUsuń
  11. Topika wygląda świetnie!

    OdpowiedzUsuń
  12. W końcu kupię tą tapiokę i zrobię sobie takie cudo :D

    OdpowiedzUsuń
  13. Wygląda pysznie! Masło orzechowe pasuje do wszystkich owoców, a z morelą musiało smakować genialnie :)

    OdpowiedzUsuń