Cukiniowe gofry z syropem klonowym, masłem i tymiankiem
Proste, już chyba klasyczne, bo cukiniowe, ze zwykłym masłem, ze słodkim akcentem, coś prostego, a tak dobrego
W małych czynach uświadamiam sobie jak bardzo się zmieniłam.. i chyba nawet na plus :)
wstyd się przyznać, gofrów to ja nie jadłam i nie jadłam ... koniecznie muszę to nadrobić! :D szczególnie w takiej świetnej wersji! :)
OdpowiedzUsuńmmm jak inaczej podane!!!
OdpowiedzUsuńTakie proste, takie klasyczne, ale takie są właśnie najlepsze <3
OdpowiedzUsuńTeż miały się pojawić u mnie gofry, ale wieczorem nawet nie miałam czasu zrobić ciasta, a rano za dużo roboty, a zanim jeszcze się upieką to nie opłacałoby mi się iść do szkoły :D tym tymiankiem dziś wygrywasz, uwielbiam zioła w śniadaniach!
OdpowiedzUsuńSłodki i ziołowy akcent musiały się idealnie uzupełniać :)
OdpowiedzUsuńSłodki i ziołowy akcent musiały się idealnie uzupełniać :)
OdpowiedzUsuńProstota ma w sobie wielki urok i pyszny smak :)
OdpowiedzUsuńW życiu bym nie wpadła żeby gofry robić inaczej, np z warzywami - tak, jestem nowa :D
OdpowiedzUsuńto to na wierzchu to masło? głowę bym dała, że jakiś camembert, serio! anyway gofry niewymownie mi się widzą- z resztą już Ci pisałam, że ostatnio pozostaję pod ogromnym wrażeniem rzeczy, które wstawiasz ;)
OdpowiedzUsuńmasło i tymianek- uwielbiam połączenie masła z każdym ziołem <3
OdpowiedzUsuńWłaśnie ostatnio 'chodzi' za mną takie gofrowe połączenie. Ubolewam tylko nad brakiem gofrownicy, ale może uda mi się w końcu ten pomysł zrealizować w inny sposób ;)
OdpowiedzUsuńZ początku na miniaturce myślałam, że masło to camembert ;D
OdpowiedzUsuńUwielbiam gofry w każdym wydaniu - te tez bym chętnie schrupała - w końcu cukiniowe... :)
OdpowiedzUsuńZmiany na lepsze tak bardzo potrzebne! Zawsze :)
Zazdroszczę gofrów!
OdpowiedzUsuńprzepyszne! takie proste, nawet nie trzeba wyszukanych składników żeby rozpłynąć się nad talerzem <3
OdpowiedzUsuńZmieniasz się na lepsze!!! Zazdroszczę Ci tych tościków :*
OdpowiedzUsuńklasyk a jaki smaczny :)
OdpowiedzUsuń