niedziela, 27 stycznia 2013

173.

kluski z kaszy mannej z roztopionym cynamonowym masłem* i cukrem
* masło+cynamon

Robione z poprzedniego przepisu. Tylko, ze tym razem nie dałam mąki, a w zamian dałam trochę więcej kaszy. Różnicy jako takiej nie wyczułam. :P

Wczorajsze zakupy jak najbardziej udane. Nawet nie robiłam sobie nadziei, że cokolwiek sobie kupie. Bo zawsze tak jest, a wracam z niczym. Jednak ta metoda działa. Nie kupiłam sobie nic do kuchni, bo strasznie to wszystko drogie, trochę szkoda mi dać 10zł za małą tokijkę. No nic może kiedyś znajdę gdzieś na jakiejś przecenie.
Jedyny dzisiejszy obowiązek, to pójść do kościoła. A potem już rób ta co chce ta.

22 komentarze:

  1. Mmmmm cóż za śniadanie. Wygląda przeprzepysznie!
    Porywam parę na spróbowanie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam takie kluseczki. Mniami :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wyglądają nieziemsko *.*
    Też mam takie problemy z zakupami :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Wyglądają świetnie :D A to cynamonowe masło to fajny pomysł.

    OdpowiedzUsuń
  5. takie z manny musiały być cudownie delikatne! kiedyś robiłam z niej knedle i rozpływały się w ustach. :)

    OdpowiedzUsuń
  6. A ja dzisiaj jadę i.. chyba się skuszę na zakup czegoś do kuchni ;p

    OdpowiedzUsuń
  7. Zazdroszczę feerii.
    Pyszne kluchy:D

    OdpowiedzUsuń
  8. Ale genialne Ci wyszły ;) no i to masełko z cynamonem.... ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Jakie okrąglutkie. Mniam! :>

    OdpowiedzUsuń
  10. cynamonowe masło podbija moje serce! :D

    OdpowiedzUsuń
  11. Moje ulubione kluseczki z manny z ukochanym cynamonem? Niebo w gębie! <3

    OdpowiedzUsuń
  12. wyglądają przesmacznie :D

    OdpowiedzUsuń
  13. mniam ,mannowe kluseczki , a jak pysznie podane <3 pycha !

    OdpowiedzUsuń
  14. uwielbiam kluski w każdej postaci :D idealne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  15. Muszę je zrobić, bo wyglądają wspaniale ♥

    OdpowiedzUsuń
  16. Muszę je zrobić! :D
    Wpadniesz?

    OdpowiedzUsuń
  17. ooo podobają mi się te kluseczki*.* do zrobienia koniecznie:D

    OdpowiedzUsuń
  18. Pysznie jesz, będę obserwować :)

    OdpowiedzUsuń