środa, 25 listopada 2015

Dwuwarstwowa gryczanka.

 Kokosowa surowa gryczanka; z musem z kaki 

obudziłam się dzisiaj z nieodpartą ochotą na kawę :O dawno takiej nie miałam xd 

było dość gęste, ale rano postanowiłam jeszcze raz zmiksować, bo wieczorem coś mi się średnio to zrobiło, i straciło przez to swoją gęstość, no, ale nic, choć pierwsza wersja klik moim zdaniem i tak najlepsza :D 

plany się zmieniają, bywa i tak, oby tylko na nowo wszystko się ułożyło :)

9 komentarzy:

  1. Wiesz, że ja też dzisiaj miałam taką straszną ochotę na kawę? I smakowała mi chyba jak nigdy :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale dawno jej nie jadłam! Kaki + kokos, bosko <3

    OdpowiedzUsuń
  3. jak ten mus łączy się z całą resztą... mmm!!!

    OdpowiedzUsuń
  4. Musiała smakować obłędnie! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. już wieki nie jadłam surowej gryczanki, mam ogromną ochotę na takie śniadanie :) a to jakoś wyjątkowo przypomina mi gryczanki Anki z porannie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. ja jutro mam już przygotowaną gryczankę tylko ugotowaną :D uwielbiam <3

    OdpowiedzUsuń
  7. Kokosowa gryczanka! Rewelacyjne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń