niedziela, 1 listopada 2015

Zmiana planów

Dyniowe płatki ryżowe z gruszką, 
tahini i sosem kakaowym*
*kakao+woda

Miały być kluski, ale wiecie mąka kokosowa, zupa z wody i te sprawy, a więc myśl Natalia, bo czas Ci się kończy, bo zaraz jedziesz, coś na szybko, oo dynia jeszcze jest, coś na pocieszenie? sos czekoladowy teraz tak sobie myślę, że czekolada by pasowała, no ale następnym razem.


12 komentarzy:

  1. Jak zrobić taką kasze?
    http://more-food-love-and-life.blogspot.com/2015/10/zostaw-kuskusa-na-noc.html

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. robiłam tak jak tutaj http://more-food-love-and-life.blogspot.com/2015/07/jeszcze-szybszy-kuskus.html z tym, że nie dałam mleczka kokosowego tylko zwykłe mleko i dorzuciłam kakao i cynamon :)

      Usuń
  2. Jak na śniadanie pod presją czasu prezentuje się świetnie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Jak na śniadanie pod presją czasu prezentuje się świetnie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Haha, zupa z wody, też kiedyś miałam takie przygody. No i Natalia pod presją czasu potrafi zdziałać cuda! To tahini na sosie albo sos na tahini - rozpływam się na sam widok! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Płatki ryżowe idealnie uratowały sytuajcę :D

    OdpowiedzUsuń
  6. gruszka, tahini i kakao, wybrnęłaś pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Nawet ze zwykłych płatków potrafisz wyczarować coś tak apetycznie wyglądającego! Na widok polew ślinka mi cieknie ;D

    OdpowiedzUsuń
  8. Ach ten kolor...dynia działa cuda :)

    OdpowiedzUsuń