sobota, 1 marca 2014

552. Polane masłem, posypane cukrem.



bananowe owsiane gofry z roztopionym masłem i cukrem trzcinowy; banan

Idealne <3 p="">

Nieprzespana noc. Zły autobus. I poranny powrót. Po powrocie piekę gofry jak zwykle w sobotę. Bo po co spać. Wyśpię się... nooo, kiedyś to zrobię.

10 komentarzy:

  1. Takie sobotnie gofry od razu poprawiają humor :)

    OdpowiedzUsuń
  2. twoje sobotnie gofry - tradycja, jak u nie naleśniki? :) przyjemnie tak! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. ojej, najlepiej! już sobie ten smak wyobrażam :D

    OdpowiedzUsuń
  4. minimalizm kluczem do pysznego smaku.

    OdpowiedzUsuń
  5. to musiało być pysznee, te roztapiający się cukier! :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Maślane gofry z cukrem - nic więcej mi nie potrzeba :) Brak snu zrekompensowany !

    OdpowiedzUsuń
  7. gdy o gofrach mowa to nie pora na sen, są priorytety jakieś w koncu!

    OdpowiedzUsuń
  8. Szczerze? Nie jadłam jeszcze w takiej najprostszej wersji gofrów. A takie właśnie proste dodatki brzmią pysznie w połączeniu z tymi bananowymi goframi :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Musiały być wyborne. Nigdy takiego połączenia nie jadłam, ale wydaje się świetne :)

    OdpowiedzUsuń