poniedziałek, 27 stycznia 2014

519. Kasza-Masło-Miód.

bananowa kasza kukurydziana z masłem orzechowym i miodem


Teoretycznie miało być co innego, ale w praktyce zabrakło składników. Teoretycznie to lubię połączenie masła i miodu. A w praktyce też smakuje genialnie. 
Przynajmniej swój apatyt na dawno nie jedzone masło orzechowe zaspokoiłam.

11 komentarzy:

  1. Kukurydzianka jak i u nie ! Ale się zgrałyśmy ;)Też uwielbiam to połączenie ! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. tak żółto i bananowo ;d muszę znów kupić tę kaszę ;) !

    OdpowiedzUsuń
  3. Kaszka kukurydziana <3 uwielbiam ją z bananem i masłem orzechowym :)

    OdpowiedzUsuń
  4. też lubię połączenie masła orzechowego i miodu, dlatego jak kręcę swoje domowe, zawsze słodzę je miodem! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. ja też dziś jadłam masło orzechowe pierwszy raz od jakiechś dwóch tygodni (nie wiem jak to się stało). ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. teoretycznie miało tu być zwykłe masło, bo jego po tytule się spodziewałam, w praktyce jest to orzechowe. teoretycznie powinnam być zawiedziona, ale praktyka jest zupełnie inna ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. jak dla mnie takie zestawienie smaków jest poezją dla kubków smakowych. ; )

    OdpowiedzUsuń
  8. Taka prosta, a pyszna :)
    Prezentuje się świetnie!

    OdpowiedzUsuń
  9. Muszę znowu kupić tą kaszkę, bo jest cudowna! <3

    OdpowiedzUsuń
  10. Jedno jest pewne - wiesz co dobre :)

    OdpowiedzUsuń