sobota, 22 marca 2014

573. Najlepsza chałka świata.

 pudding chlebowy z domowej chałki z gruszką i płatkami migdałowymi


Taa, chałka..... w życiu nie jadłam lepszej *.*
Taka mięciutka, maślana. ze słodką kruszonką, może dlatego prawie już jej nie ma :O
Jednym słowem mówiąc znalazłam przepis idealny, nooo to teraz wyczuwam "fazę" na pieczenie chałki xd
Dziś tak odmiennie, bez gofrów. 
Za to jest osiemnasta przyjaciela. Do domu nie zamierzam wracać, tak, więc zapowiada się ciekawie :D xd


8 komentarzy:

  1. Wieki chałki nie jadłam! A takiej domowej to nigdy... Muszę zrobić w końcu! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. wow! jak cudna! chałkę sama muszę wypróbować, także popieram zdanie Martyny ;)
    a pudding z niej to już w ogóle poezja pewnie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. domowa chałka przebija wszystko! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Muszę zrobić pudding chlebowy! Kusisz ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Wyszła Ci przecudownie! Dasz kawałek :D ?

    OdpowiedzUsuń
  6. Poproszę przepis! Chałka wygląda bardzo smakowicie. Dawno jej nie jadłam, a taką domową to bym zjadła z największą przyjemnością :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Wygląda naprawdę najlepiej bardzo lubie chałki : )

    OdpowiedzUsuń
  8. czekam na przepis w takim razie <3

    OdpowiedzUsuń