środa, 5 listopada 2014

784. Płatki jaglane i dla odmiany z....dynią.

 
Dyniowe płatki jaglane
 z gruszką i masłem orzechowym

Nadal jestem w wielkim szoku, że jeszcze mi się nie znudziła ta dynia.

9 komentarzy:

  1. dynia się nigdy nie nudzi, jesienią jest obowiązkowa w kuchni :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja już ostatnio doszłam do wniosku, że dynia nie może się znudzić :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. dokładnie, ma w sobie coś, co sprawia, że jak tylko sezon się kończy, to człowieka już chwyta żal i tęsknota.. :(
      gęstość prawidłowo mistrzowska! :)

      Usuń
    2. doszłam do takiego samego wniosku :D

      Usuń
  3. Dynia dobra do wszystkiego! :)
    Nie ma prawa się znudzić!

    OdpowiedzUsuń
  4. o tak z dynią! ona chyba nigdy mi się nie znudzi ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja dzisiaj trochę zamroziłam, na czarne chwile! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Mi się dynia też jeszcze nie znudziła. Jak nie w śniadaniu to w obiedzie bądź kolacji :) Mam też trochę pomrożonej oraz oczywiście zapasy w piwnicy :)

    OdpowiedzUsuń