środa, 12 listopada 2014

791. Dyniowa owsianka.

 
Dyniowa owsianka z jagodami goji, daktylami i pekanami;
jogurtem naturalnym 



Robiliście już coś z jarmużu? Nigdy go nie jedliście(piliście?). Zajrzyjcie tutaj. :)



A jutro coś więcej o chrupiącej współpracy... ;)

13 komentarzy:

  1. Owsianka "brzmi" bardzo smakowicie :D Wygląda świetnie!
    Super współpraca! Ziarenka są przepyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  2. chyba kupię jeszcze jedną dynię na zakończenie sezonu :)

    OdpowiedzUsuń
  3. jak ja dawno nie jadłam dyni *.*! kusisz!

    OdpowiedzUsuń
  4. Zakochałam się w tej owsiance! A pekany to ja porywam :)

    OdpowiedzUsuń
  5. dynia i orzechy w owsiance to bardzo zgrany duecik :)

    OdpowiedzUsuń
  6. ta owsianka iście jesienna i jeszcze chrupiące dodatki - w moim stylu :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Nigdy nie jadłam jarmużu :)

    OdpowiedzUsuń
  8. owsianka jak marzenie, z dynią to coś dla mnie :)

    OdpowiedzUsuń
  9. po pierwsze: gratuluję współpracy. po drugie: jarmużu nie próbowałam, ale po zweryfikowaniu zawartości kryjącej się na obrazku sądzę, że niedługo to nastąpi. po trzecie: śniadanie w swej prostocie totalnie wygrywa! :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Jarmużu jeszcze nie próbowałam ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Kiedyś robiłam smoothie z udziałem jarmużu, ale nie wyszło mi wtedy jakieś super dobre. Będę musiała jeszcze kiedyś zrobić drugie podejście, póki co chipsy są w kolejce :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mi smakowało, choć wersja ze szpinakiem jest dla mnie lepsza ;)
      Aa, za chipsy też się muszę wziąć i je w końcu zrobić :P

      Usuń