poniedziałek, 17 listopada 2014

796. Rozmrażam fioletowe perełki.

Kakaowe placki z jagodami i gorzką czekoladą; ricotta 


12 komentarzy:

  1. szczęściara, że takowe perełki masz! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. placki idealne, i do tego ta ricotta, cudo! <3

    OdpowiedzUsuń
  3. oh, to trio! kakao/czekolada(!), serek (ricotta!), borówki <3 jedząc to śniadanie z pewnością można poczuć się jak w niebie ;-))

    OdpowiedzUsuń
  4. Lepszego połączenia niż czekolada + jagody sobie nie wyobrażam *.*

    OdpowiedzUsuń
  5. zgrałyśmy się z tym rozmrażaniem jagód! ale te placki...mmm pycha!

    OdpowiedzUsuń
  6. U mnie w zamrażalniku jeszcze trochę jagód siedzi i codziennie korci, żeby je wyjąć (:

    OdpowiedzUsuń
  7. U mnie też zaczęło się powoli rozmrażanie letnich zbiorów! :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Najpiękniejsze i najsmaczniejsze połączenie świata!

    OdpowiedzUsuń
  9. zabieram ten talerzyk ze sobą !! same dobroci :D

    OdpowiedzUsuń