sobota, 11 października 2014

758. Dyniowe ricotta hotcakes.

Dyniowe ricotta hotcakes z kajmakiem

Lubię taką jesień.

13 komentarzy:

  1. Sezon na dynię w pełni, a ja jeszcze nic z niej nie przyrządziłam. Takie placuszki - super pomysł, ja uwielbiam i dynię i ricottę. :)

    Pozdrawiam, także Natalia :)
    nasniadanie.blog.pl

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja też taką jesień lubię i takie placki też.

    OdpowiedzUsuń
  3. Fantastyczne śniadanie, takich placuszków jeszcze nigdy nie próbowałam :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Moje ostatnio dwa ulubione produkty! Dynia i ricotta <3

    OdpowiedzUsuń
  5. dynia, ricotta i kajmak, trio idealne!

    OdpowiedzUsuń
  6. I ja też taką jesień lubię :)
    Dynia dziś wszędzie!

    OdpowiedzUsuń
  7. Dynia i kajmak? Jeszcze nie próbowałam ale wyobrażam sobie, że to musi być poezja :D

    OdpowiedzUsuń