niedziela, 26 października 2014

773. Wytrawne scones, z mozarellą i suszonymi pomidorami.

Scones* z ziołami, mozarellą i suszonymi pomidorami;
pomidory, keczup

*lekko dyniowe

Niee, wcale ich trochę nie spiekłam, gdzie tam, ale tak to jest robić 1000 rzeczy na raz :P
Ale, te scones to dowód, że wytrawne śniadania, też mogą smakować genialnie. 

9 komentarzy:

  1. takie scones to ja bym zjadła :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Odpowiedzi
    1. naprawdę?!

      po dwóch słodkich odsłonach chyba skuszę się na wytrawną wersję. rzeczywiście chyba trochę zaniedbujemy wytrawne śniadania...

      Usuń
  3. Tak spieczone są jeszcze lepsze! :D

    OdpowiedzUsuń
  4. takich na wytrawnie jeszcze nie robiłam... ! pysznie wyglądają!

    OdpowiedzUsuń
  5. Na pewno idealnie chrupiące! Muszę wypróbować scones na wytrawnie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. musiały być pyszne mimo wszystko :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Aż nabrałam ochoty na takie wytrawne śniadanie! :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Prześladują mnie te scones - każda ich wersja! I za każdym razem sobie powtarzam, że też muszę zrobić, ale jakoś jeszcze ten plan nie wszedł w życie, niestety. Trzeba nadrobić :)

    OdpowiedzUsuń