wtorek, 14 października 2014

762. Płatki jaglane, po raz pierwszy.

Płatki jaglane ze śliwkami i mleczkiem kokosowym, miodem

Zdjęcie pod tytułem, czyść zostałem zrobione żelazkiem xd

I na spróbowanie tych płatków przyszedł w końcu czas, pierwsze wrażenie było.. no, jakoś ujdą, ale wraz z ich gotowaniem i zanurzaniem w niej kolejnej łyżki by pomieszać, smakowały coraz bardziej ;)
Niee, przy krojeniu tych śliwek wcale nie robiło się pure gdzie tam xd ale i tak je ubóstwiam <3 nbsp="" p="">

8 komentarzy:

  1. A ja uwielbiam płatki jaglane :)
    Najlepsze na szybko!

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja najbardziej lubię zapiekanki z tych płatków. Dużo lepsze! ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wyglądają na bardzo delikatne *.*

    OdpowiedzUsuń
  4. Najlepsze! Jaglane uwielbiam, bo smak kaszy mamy w mgnieniu oka :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja jaglane próbowałam na razie tylko w wersji zapieczonej - swoją drogą, polecam :-)

    OdpowiedzUsuń
  6. no halo! jak można śliwek nie ubóstwiać? :D

    OdpowiedzUsuń
  7. też zamierzam ich w końcu spróbować, patrząć na Twoją miseczkę coraz bardziej się przekonuję :)

    OdpowiedzUsuń