wtorek, 14 października 2014

761. Kruszonka z mąki kokosowej.

 
śliwki i banan pod kokosową kruszonką*

*z dodatkiem mąki kokosowej i mleczka kokosowego

Korzystając z wolnego poranka.

12 komentarzy:

  1. kruszonka z kokosowej musi smakować wyjątkowo! gdy znowu będę miała okazję kupić te mąkę to na pewno wypróbuję :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Od dawna za mną chodzi to połączenie, ale jeszcze jakoś nie próbowałam. warto ?

    OdpowiedzUsuń
  3. Piękne zdjęcia :)
    Kokosowa kruszonka musi smakować obłędnie! <3

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam owoce pod kruszonką, a ta mąka kokosowa pewnie nadała ciekawszego smaku.

    OdpowiedzUsuń
  5. Nigdy nie robiłam, ale Twoje danie wygląda tak pysznie, że muszę skusić się na coś podobnego :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ja też skorzystałam i zapiekłam dzisiaj śniadanie :) Szkoda, że takie poranki to teraz rzadkość...

    OdpowiedzUsuń
  7. bardzo lubię mąkę kokosową, jak zrobiłaś tą kruszonkę? :)

    OdpowiedzUsuń
  8. o jaaa *-*
    też chcę wolny poranek :D

    OdpowiedzUsuń