wtorek, 28 stycznia 2014

520. Makowo-jabłkowa kasza.

makowo-jabłkowa kasza jaglana* zalana jogurtem naturalnym z miodem

* ze startym jabłkiem i masą makową, startą skórką pomarańczową


Najlepsze grudki masy makowej <3 p="">

A jutro spotykam się z koleżanka z obozu <3>

9 komentarzy:

  1. Już sobie wyobrażam te grudki masy <3 Cudo !

    OdpowiedzUsuń
  2. To musiało być przepyszne doświadczenie - natrafiać na kawałki masy makowej! <3 Dawno nie jadłam jaglanki! :o

    OdpowiedzUsuń
  3. do wypróbowania, koniecznie, dla tych grudek maku ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. jogurt naturalny + miód = <3

    OdpowiedzUsuń
  5. Ależ nabrałam ochoty na takie połączenie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Mniam, wygląda pysznie. Muszę wypróbować takie połączenie ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. masa makowa? <3 i wszystko jasne - świetne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń