środa, 17 września 2014

735. Mam i ja.

kasza manna z ricotta, figami i miodem 

W końcu udało mi się wczoraj dopaść figi ^.^
Połączenie w którym zakochałam się prawie rok temu, nadal tak samo dobre jak pamiętam. 

14 komentarzy:

  1. Fig z ricottą i miodem nie da się nie kochać :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Faktycznie połączenie obłędne! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. może w takim połączeniu figi by mi zasmakowały bardziej, bo wygląda apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. to połączenie najbardziej lubię z jakimś dobrym pieczywem :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Nie łączyłam figi z miodem, jakoś wydawało mi się, że bez tego jest bardzo słodka, ale chyba mimo wszystko spróbuję takiego połączenia jak znów wpadną w moje ręce :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Dzisiaj kupiłam swoją pierwszą figę, więc będę miała możliwość skosztowania :) Ricottę też dzisiaj nabyłam, więc wypróbuję Twoje połączenie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Oj tak, ostatnio figi wszędzie! :D

    OdpowiedzUsuń
  8. no tak, figi, ricotta i miód to niebo w gębie :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Masz rację, połączenie jest cudowne :)

    OdpowiedzUsuń
  10. To połączenie wydaje się genialne!

    OdpowiedzUsuń
  11. chyba sobie taki podwieczorek zrobię- pyszności :)

    OdpowiedzUsuń
  12. a ja ich nie mogę dorwać :<
    połączenie już wygląda smakowice*-*

    OdpowiedzUsuń