Serniczek z jogurtu greckiego z jagodami i miodem
Uwielbiam robić zdjęcia o 11 w nocy, światło jest tak samo cudowne jak o 5 nad ranem, a dodać do tego mój (brak) talent(u) do robienia zdjęć
Składniki:
250g jogurtu greckiego
jajko
15g proszku budyniowego
coś do posłodzenia
jagody
miód
Wszystkie składniki ze sobą miksuję, przelewam do żaroodpornego naczynka, posypuje jagodami i polewam miodem. Piekę w piekarniku nagrzanym do 180 stopni, przez ok.35-40min.
Co tam zdjęcia, na pewno był pyszny! :)
OdpowiedzUsuńNominowałam Cię do zabawy - szczegóły u mnie na blogu, zapraszam.
UsuńMocno jagodowy, pyszny! :)
OdpowiedzUsuńA zdjęcia są w porządku :)
Apetycznie wygląda! :)))
OdpowiedzUsuńZdjęcia o 2 w nocy nie popsuły przekazu apetyczności tego śniadania. Mniam <3
OdpowiedzUsuńAleż musiał być aksamitny :)
OdpowiedzUsuń