poniedziałek, 22 września 2014

739. "Grecki" sernik na wynos.


Serniczek z jogurtu greckiego z jagodami i miodem 

Uwielbiam robić zdjęcia o 11 w nocy, światło jest tak samo cudowne jak o 5 nad ranem, a dodać do tego mój (brak) talent(u) do robienia zdjęć

Składniki:

250g jogurtu greckiego
jajko
15g proszku budyniowego
coś do posłodzenia

jagody
miód

Wszystkie składniki ze sobą miksuję, przelewam do żaroodpornego naczynka, posypuje jagodami i polewam miodem. Piekę w piekarniku nagrzanym do 180 stopni, przez ok.35-40min.

6 komentarzy:

  1. Co tam zdjęcia, na pewno był pyszny! :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nominowałam Cię do zabawy - szczegóły u mnie na blogu, zapraszam.

      Usuń
  2. Mocno jagodowy, pyszny! :)
    A zdjęcia są w porządku :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Zdjęcia o 2 w nocy nie popsuły przekazu apetyczności tego śniadania. Mniam <3

    OdpowiedzUsuń
  4. Ależ musiał być aksamitny :)

    OdpowiedzUsuń