„Strach czyni z człowieka egoistę.”
Clafoutis* z wiśniami, dżemem wiśniowym i płatkami migdałów
*żytnio-pszenne z dodatkiem soku z wiśni
I co wy ciasto w środku wcale nie wyszło niebieskie xd
A miało być takie różowe, ale czasami są takie dni kiedy ciasto opada, w środku się chyba nie dopieka, a gdzieś między wiśniami znajdujesz samtną pestkę.
Budzą Cię promienie słońca, by za chwilę uciekać z tarasu przed deszczem. Czasami tak po prostu jest.
niebieskie też dobre! ^^ a może nawet...niebiańskie? :>
OdpowiedzUsuńniebieskiego jeszcze nie widziałam, więc to pewnego rodzaju nowość :D
OdpowiedzUsuńHmm, a według mnie kolor nieważny, liczy się przede wszystkim smak, którego clafoutis nie brakuje :D
OdpowiedzUsuńto jest takie dobre, pysznie podałaś ;D
OdpowiedzUsuńCo z tego że niebieskie, ważne że było smaczne ;)
OdpowiedzUsuńRemarkable! Its truly amazing piece of writing, I have
OdpowiedzUsuńgot much clear idea about from this paragraph.
My homepage coupons for restaurants orlando florida
czasem po prostu są takie dni, ale po każdym takim w końcu przychodzą te dobre. tak. trzeba o tym pamiętać.
OdpowiedzUsuńclafoutis jeszcze nie jadłam,ale może i ja spróbuję?
Pycha!
OdpowiedzUsuńNominowałam Cię do Liebster Blog ! :**