środa, 25 września 2013

395.

ricotta scones z domowym dżemem truskawkowym, gorące mleko



Nie mam pojęcia czemu powstał  z tego jeden wielki zakalec.
Może to dlatego, że była dość sporych rozmiarów i zazwyczaj z tej porcji robię dwie małe
No, albo dlatego, że pieczenie przed 6 to nie jest zbyt dobry pomysł :P

Katarze odejdź.

5 komentarzy:

  1. Boskie <3 Będzie przepis?

    Zapraszam Cię do blogowej zabawy :)

    OdpowiedzUsuń
  2. ooo, takie scones trzeba zrobić! tym bardziej, że w lodówce jest ricotta ;-)

    OdpowiedzUsuń
  3. co tam że zakalce, ja lubię zakalce :D

    OdpowiedzUsuń
  4. E tam, na pewno i tak było pysznie!

    OdpowiedzUsuń
  5. O, domowy dżemik! Z truskawek najlepszy!

    OdpowiedzUsuń