poniedziałek, 23 września 2013

393. Jednoporcjowe cudo.

„Szczęście jest wczoraj albo jutro, ale nigdy dzisiaj. Nie może być dzisiaj, ponieważ jest jedynie złudzeniem, a złudzenia wydają się rzeczywiste wyłącznie z oddali.”

budyniowy waniliowy serniczek z sosem malinowo-jeżynowym na herbatnikach z pokruszonym herbatnikiem

To śniadanie było idealne. Ten serniczek taki był. Jeżeli byście chcieli mogę wstawić przepis.
Ps. przepis podlinkowany.


Pierwsze jeżyny, od... bardzo dawna. 
Kiedyś ich chyba nie lubiłam, a od 2 lat kiedy to miałam na nie ochotę nigdzie ich nie było. 
Ale, w końcu je mam. 2 lata, to przecież prawie jak nic. 



9 komentarzy:

  1. na herbatnikach <3 a do tego ten sos! serniczek idealny :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jeszcze pytasz o przepis? Jasne, że chcemy! ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. uwielbiam jednoporcjowe serniczki. Przecudnie podałaś swoją wersję!

    OdpowiedzUsuń
  4. Po tych dwóch latach oczekiwania musiały smakować przepysznie! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Jak letnio u Ciebie ! Nabralam ochoty na seniczek <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Juz od dawna planuję taki upiec.. pychota!

    OdpowiedzUsuń
  7. Uwielbiam jednoporcjowe wypieki. Dopiero zajadałam się zwykłym sernikiem, ale już tęsknię, więc taki będzie idealny :)

    OdpowiedzUsuń
  8. muszę się w końcu zabrać za taki serniczek, to idealny początek dnia :)

    OdpowiedzUsuń