piątek, 25 marca 2016

W klasycznych smakach.

Kukurydziane gofry jabłkowe,
z jogurtem naturalnym i miodem 

bo kto nigdy nie jadł połączenia jabłka, jogurtu naturalnego i miodu? 

nowy robot ochrzczony .. palec zresztą też :D xd 

10 komentarzy:

  1. Mniam, przepyszne :D

    platki-owsiane.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  2. Jakie masło poszło na pierwszy ogien? :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. chciałam tahini, ale nie było wczoraj sezamu w sklepie :O więc spróbowałam ze słonecznika :D muszę kupić ziemne i też zrobić.. i laskowe też... tyle możliwości :D

      Usuń
  3. Miód i jabłka..proste ale zawsze genialne ♡

    OdpowiedzUsuń
  4. Dużo ostatnio tych chrzcin u Ciebie, jak nie podniebienie, to palec xD
    Uwielbiam jogurt z jabłkiem i miodem/ syropem klonowym i do tego jeszcze tahini. I cynamon obowiązkowo :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Zakochałam się w tym Twoim robocie na snapie ;o Też chcę!!!:D

    OdpowiedzUsuń
  6. hehe, mój nowy sprzęt też już ochrzczony i to jak pysznie - tak trzymać! :)
    tylko uważaj na te palce, bo nie po to go kupiłaś by ręce blendować :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Jogurt z miodem bardzo lubię, ale jabłko to już bym zjadła oddzielnie :D
    Ale gofry na pewno pyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Uwielbiam to połączenie! U mnie dzisiaj podobnie w sumie :D

    OdpowiedzUsuń