niedziela, 7 lutego 2016

nie powiedziałbyś.

 
 
Kokosowe ciasto z fasoli i batata, borówki* 
z mąką kokosową, mleczkiem kokosowym (vegan)

przełamanie się do warzyw na słodko prowadzi potem do całej masy pomysłów z nimi w roli głównej
jak dobrze, że jest coś takiego jak zamrażalnik szkoda tylko, że ma jakieś ograniczenia :D
miłej (słonecznej)niedzieli!





7 komentarzy:

  1. Ten wierzch wygląda po prostu idealnie. Niech żyją zamrażalki, bo jak przed chwilą szukałem czegoś w mojej szufladzie, to zdziwiłem się, że to jakoś nie złączyło się i jakiś mutant nie wyszedł haha

    platki-owsiane.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  2. Piąteczka za warzywo w śniadaniu i odkopanie borówek z zamrażalki :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Nigdy bym nie pomyślała, że będę jeść ciasta z fasoli czy innych warzyw, ale gdy pierwszy raz spróbowałam - przepadłam <3

    OdpowiedzUsuń
  4. Kokosowe znaczy pyszne :D Borówki na wierzchu również mnie kuszą!

    smacznyrezultat.blogspot.com- klik!

    OdpowiedzUsuń
  5. chcę z Tobą jadać… śniadania, obiady, kolacje - wegańskie! same cudowności :) zarówno w pomysłach na… jak i śniadaniowych wpisach :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Jak ja dawno nie wypiekałam śniadania! Teraz żądzą u mnie szybkie miseczkowe śniadania lub tosty. Marzę o takim śniadaniu. Chyba będę musiała zrobić sobie wolne i przyjechać do Ciebie :D

    OdpowiedzUsuń
  7. I w tym momencie ma tzw. ból dupy z braku mąki koksowej XD

    OdpowiedzUsuń