w wiórkach i białej czekoladzie
nie sądziłam, że wyjdą a jednak i to całkiem łatwo :)
Przepis:
100-120g białej fasoli z puszki
ok.100g gotowanego buraka
30-40g mąki kokosowej
łyżka wody różanej
coś do posłodzenia
+wiórki do obtoczenia, biała czekolada, ew. suszony burak
Fasolę i buraka miksujemy. Mieszamy z resztą składników. Formujemy okrągłe kuleczki i ew.obtaczamy w suszonych buraczkach. Schładzamy przez kilka godzin w lodówce, rano obtaczamy w wiórkach i czekoladzie.
Przepis:
100-120g białej fasoli z puszki
ok.100g gotowanego buraka
30-40g mąki kokosowej
łyżka wody różanej
coś do posłodzenia
+wiórki do obtoczenia, biała czekolada, ew. suszony burak
Fasolę i buraka miksujemy. Mieszamy z resztą składników. Formujemy okrągłe kuleczki i ew.obtaczamy w suszonych buraczkach. Schładzamy przez kilka godzin w lodówce, rano obtaczamy w wiórkach i czekoladzie.
Piękne są, ten kolor <3 A z wodą kokosową musiały być pyszne :)
OdpowiedzUsuńJezujezujezu. Wyglądają cudownie! Kiedyś ci chyba nawet coś o takich wspominałem :D Czekam na przepis!
OdpowiedzUsuńplatki-owsiane.blogspot.com
a jak pięknie wyglądają!
OdpowiedzUsuńZnów mnie prześladuje ten burak :D Ale mają cudny kolor :)
OdpowiedzUsuńtęsknie za moim blenderem coraz bardziej :(
OdpowiedzUsuńPrzepiękne, ale pewnie i przesmaczne musiały być :D
OdpowiedzUsuń