niedziela, 28 lutego 2016

Omlet podwórjnie dyniowy.

Dyniowy omlet; (z mąki dyniowej i pure)
 z ricottą i sosem truskawkowym 

coraz bardziej czyszczę swoje letnie zapasy.. w końcu kolejne lato się zbliża :)

instagram / facebook 

6 komentarzy:

  1. Tęsknię za dynią, ale chyba bardziej za truskawkami. Muszę dobrze przejrzeć swój zamrażalnik, może jeszcze jakieś się znajdą :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ile ja bym dał za świeżą truskawkę prosto pod krzaczka w moim ogródku...

    platki-owsiane.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  3. Ja mam pełno truskawek z zamrażalniku, ale to nie to samo, co świeże owoce ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. U mnie truskawki sie kończą :(

    OdpowiedzUsuń
  5. Ricotta i truskawki, niebo! <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Moje już dawno się skończyły...

    OdpowiedzUsuń