czwartek, 17 października 2013

417.

kasza jaglana z żurawiną, karmelizowaną dynią i jabłkiem oraz jogurtem naturalnym

Jednak dynia w "czystej" postaci jest nie dla mnie :P

A teraz idę robić projekt na angielski, ojj, jak mi się nie chce... :P

6 komentarzy:

  1. Ja lubię dynię w formie puree :) W sumie to taka mi smakuje najbardziej, a na słodko nie jem innej.

    OdpowiedzUsuń
  2. Taką w formie "nie dyniowej" czyli w postaci puree, czy też dodaną do czegoś też lubię, ale taka pokrojona w kostkę mi nie podeszła :P

    OdpowiedzUsuń
  3. ja uwielbiam takie połączenia <3 Miłej pracy, jeżeli to możliwe ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. mi najbardziej zdecydowanie smakuje w formie puree C:

    OdpowiedzUsuń
  5. wiadomo - każdy ma inne smaki! :) ale puree najlepsze w słodkiej wersji, fakt!

    OdpowiedzUsuń
  6. ja też najbardziej lubię jako puree :) ale taka karmelizowana też kusi :)

    OdpowiedzUsuń