domowy pełnoziarnisty bajgiel z makiem podany z sałatą, wędliną i jajecznicą,pomidorki koktajlowe, rzodkiewka, ogórki konserwowe
(zdjęcie pod tytułem, "o matko, ale późno")
Dla takich rzeczy mogę co jakiś czas zrobić wyjątek i zjeść wytrawne śniadanie <3
Nie wiem czemu, ale zawsze jak robię bajgle(2 raz >.<) to nie wychodzą one takie puszyste są raczej takie płaskie... choć na początku ładnie rosną, wydaje mi się, że ma to coś wspólnego z tą ich "kąpielą" ale sama nie wiem.. :P
Nie wiem, czy mam się cieszyć czy płakać z powodu oceny ze spr. z Niemieckiego... taaaak, to chyba jedyny z przedmiotów którego nie potrafię się nauczyć..
domowy bajgiel, mistrzostwo! mam w planach takie w najbliższym czasie :)
OdpowiedzUsuńhej, mogę pomóc w niemieckim, jeśli byś chciała!
To rób je koniecznie :D
UsuńSerio? Dobrze wiedzieć, że w razie czego mam do kogo napisać, naprawdę dziękuje :)
Śliczny , nie ma to jak domowe :)
OdpowiedzUsuńCzy ja mam jakieś zwidy czy widzę tam pokrojone winogrono ?
tez tak myslalam ale to raczej pomidorki :)
UsuńWiktoria ma rację to pomidorki, tylko taka żółta odmiana, pyszne są <3
UsuńNastępnym razem zrób je na mleku albo wymieszaj pół na pół mleko z wodą :) powinnny wyść bardziej puszyste i wyrośnięte ku górze :)
OdpowiedzUsuńwow podziwiam, ja jak na razie nie odważyłam sie chyba pewnie jest to motywowane tym e sie nie uda, moze dzieki Twojemu wpisowi zmienie zdanie bo wyglada bajecznie :) pozdrawiam i zapraszam również do mnie :)
OdpowiedzUsuńteż muszę upiec bejgle. Powiesz z jakiego przepisu robiłaś ?:)
OdpowiedzUsuńjakie nieudane? wyglądają bosko <3
OdpowiedzUsuńdomowe pieczywo nie ma sobie równych! tez się czaję na bajgle ale trochę się boję, że mi nie wyjdą... ;)
OdpowiedzUsuńdla domowego pieczywa to i ja mogłabym zjeść takie wytrawne śniadanie, zresztą na słodko też można ;D spróbuję kiedyś upiec te bajgle, z pewnością wyszły pysznie :)
OdpowiedzUsuńnie odmówiłabym takiemu bajglowi ;)
OdpowiedzUsuń