wtorek, 8 października 2013

408.

kasza manna z makiem* w słoiczkach po miodzie z bananem i waniliowym serkiem homogenizowanym


* gotowana z aromatem cytrynowym i odrobina soku z cytryny

Miło to po ...nastu godzinach wrócić do domu w sam raz aby zacząć się uczyć do jutrzejszego sprawdzianu z historii i kilku(nastu) kartkówek. Kocham to. xd :D

9 komentarzy:

  1. manna i mak to zgrany duet! pysznie razem smakują :)

    OdpowiedzUsuń
  2. omoom <3 i z makiem mmm dogodziłaś sobie !

    OdpowiedzUsuń
  3. wygląda ciekawie, zwłaszcza mak nadaje intrygujący efekt :)

    OdpowiedzUsuń
  4. ooo, jak ja dawno nie jadłam maku ;) fajnie, że mi o nim przypomniałaś ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Z makiem i takimi dodatkami! Kompozycja idealna :)

    OdpowiedzUsuń
  6. uwielbiam słoiczkowe śniadania!;)

    OdpowiedzUsuń
  7. to jest najgorsze kiedy wracamy późno a na drugi dzień masa nauki... rozumiem cię dokładnie.
    makowa z cytrynką - świetnie połączone smaki :)

    OdpowiedzUsuń