razowy biszkoptowy omlet z dżemem jagodowym i bananem, 2 kostki czekolady Ritter Sport Strawberry Yogurt |
Chyba nigdy nie nauczę się przewracać dobrze omletów, ale nic ważne, że był dobry :P
Dzisiaj sprawdzian z geografii i kartkówka z matmy, trzymajcie kciuki.
Jeszcze wytrwać tylko 5 godz w szkole i weekend.
Przewracanie omletów to trudna sztuka :D Ale ten Twój i tak wygląda przepysznie :)
OdpowiedzUsuńJa zawsze przewracam dwoma łopatkami a wychodzą mi bardzo puszyste bo bardzo dobrze ubijam paine na sztywno :D ale i tak Twój jest sliczny :)
OdpowiedzUsuńjak świetnie wygląda z tym dżemem! pycha;)
OdpowiedzUsuńten dżem dzień w dzień mnie tak samo zachwyca i pasuje idealnie do wszystkiego:D
OdpowiedzUsuńPrzewracanie to ciężki orzech do zgryzienia, ja też mam zawsze problem :)
OdpowiedzUsuńAle i tak ładny !
Też często mam problem z przewróceniem omletu :D Ale smakowicie wygląda z tymi dodatkami *.*
OdpowiedzUsuńWidzę, że nie tylko ja mam z tym problem . :) Zawsze po przewróceniu mi opada :<
OdpowiedzUsuńa ja widzę, że każdy prawie ma z tym problem!:P
OdpowiedzUsuńale przecież ładnie wygląda, nie marudz!
Przewracanie to tylko kwestia wprawy ;) A Twój omlet prezentuje się bardzo apetycznie :)
OdpowiedzUsuńMi raz się uda przewrócić, a raz nie.
OdpowiedzUsuńAle ten wygląda przepysznie, nie marudź! ;D
mi też nie wychodzi przewracanie :p
OdpowiedzUsuńale Twój omlet wygląda pysznie !
omomo ale pychotka !
OdpowiedzUsuńKcham Ritterki, ale jogurtowe mi nie smakują;p
OdpowiedzUsuńmi się też często omlety łamią :))
OdpowiedzUsuńja ściągam najpierw na talerz a potem drugą stroną kładę na patelnię, polecam ;)
OdpowiedzUsuńpysznie wygląda *.*
dziś mój kolacyjny omlet też się połamał :c podzieliłam go na trzy części ^^
OdpowiedzUsuńTwój bardzo ładnie wygląda i tak :)