żytni gofr z jajkiem i keczupem/ serem(w środku i na wierzchu )z szynką z indyka i keczupem |
Pierwsza próba gofra z jajkiem nie wyszła. Ale nie poddałam się. Spróbowałam jeszcze raz i wyszło. :D
Pomysł zaciągnięty od slyvvi :)
Zostałam w domu :D Rano musiałam tylko wstać na roraty.
Teraz jeszcze się dogrzewam, po porannych minusowych temperaturach na dworze. Wracając do domu myślałam, że zamarznę gdzieś po drodze. Najchętniej nie wychodziłabym dzisiaj już nigdzie.
Ale fajne ;) chętnie bym taki zjadła ;)
OdpowiedzUsuńJa pojechałam, wróciłam z mamą, okazało się,że nie ma zajęć, i zaraz znowu musze jechać, a nie chcę...
OdpowiedzUsuńA jak go zrobiłaś?:> Swietnie wygląda z tym jajkiem!
OdpowiedzUsuńKurcze, dopiero zobaczyłam że podlinkowałaś przepis :D zignoruj mnie dziś ;)
Usuńwow, ale musiał być smaczny:D zaserwuję może rodzince w weekend? ;D
OdpowiedzUsuńmmm,pyszności
OdpowiedzUsuńSzczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o gofrach na wytrawnie. Też chcę! <3
OdpowiedzUsuńJakie ciekawe śniadanko :)
OdpowiedzUsuńChętnie bym takie zjadła :)
pyszności gofrowe , smacznie ;d
OdpowiedzUsuńmmm, na wytrawnie, dawno nie robiłam ^^
OdpowiedzUsuńpyszne, zdrowe gofry!
OdpowiedzUsuńmniam, wspaniałe gofry na wytrawnie!
OdpowiedzUsuńfajnie, smacznie wyglądają :D
OdpowiedzUsuńminusowa temperatura za oknem przeraża! ;x
wytrawne gofry? hmm, ciekawe :)
OdpowiedzUsuńteż tak mam, że gdy zmarznę rano, to cały dzień nie mogę się zagrzać ;/
Gofry *.* porywam jednego! :D
OdpowiedzUsuńlubię wytrawne gofry :3
OdpowiedzUsuń