piątek, 14 grudnia 2012

129.

żytni gofr z jajkiem i keczupem/ serem(w środku i na wierzchu )z szynką z indyka i keczupem

Pierwsza próba gofra z jajkiem nie wyszła. Ale nie poddałam się. Spróbowałam jeszcze raz i wyszło. :D 
Pomysł zaciągnięty od slyvvi :) 
Zostałam w domu :D Rano musiałam tylko wstać na roraty. 
Teraz jeszcze się dogrzewam, po porannych minusowych temperaturach na dworze. Wracając do domu myślałam, że zamarznę gdzieś po drodze. Najchętniej  nie wychodziłabym dzisiaj już nigdzie.

16 komentarzy:

  1. Ale fajne ;) chętnie bym taki zjadła ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja pojechałam, wróciłam z mamą, okazało się,że nie ma zajęć, i zaraz znowu musze jechać, a nie chcę...

    OdpowiedzUsuń
  3. A jak go zrobiłaś?:> Swietnie wygląda z tym jajkiem!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Kurcze, dopiero zobaczyłam że podlinkowałaś przepis :D zignoruj mnie dziś ;)

      Usuń
  4. wow, ale musiał być smaczny:D zaserwuję może rodzince w weekend? ;D

    OdpowiedzUsuń
  5. Szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o gofrach na wytrawnie. Też chcę! <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Jakie ciekawe śniadanko :)
    Chętnie bym takie zjadła :)

    OdpowiedzUsuń
  7. pyszności gofrowe , smacznie ;d

    OdpowiedzUsuń
  8. mmm, na wytrawnie, dawno nie robiłam ^^

    OdpowiedzUsuń
  9. mniam, wspaniałe gofry na wytrawnie!

    OdpowiedzUsuń
  10. fajnie, smacznie wyglądają :D
    minusowa temperatura za oknem przeraża! ;x

    OdpowiedzUsuń
  11. wytrawne gofry? hmm, ciekawe :)
    też tak mam, że gdy zmarznę rano, to cały dzień nie mogę się zagrzać ;/

    OdpowiedzUsuń