czwartek, 25 października 2012

79.

budyniowo-cynamonowa kasza manna na mleku z miodem i cynamonem, masłem orzechowym, gruszką, bananem i  jabłkiem ( część podduszona na patelni z miodem i cynamonem, część świeża)


Jeszcze tylko jutro i weekend. Damy radę.
W szkole w miarę dobrze. 
Nie wiecie może kiedy w Lidlu zaczyna się tydzień amerykański, bo kończy mi się masło orzechowe :P A czytałam u was, że te z Lidla jest dobre :P 

A teraz zamiast siedzieć w książkach idę obejrzeć nowy odcinek PLL <3 

10 komentarzy:

  1. idealna kompozycja na jesienne śniadanko:)

    OdpowiedzUsuń
  2. ta manna musiała być przepyszna! też czekam na tydzień amerykański, kupię chyba 10 słoików! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Też zawsze kupowałam Lidlowskie masło, bo było dla mnie najlepsze. Teraz odkąd robię swoje własne, nie tykam tych sklepowych :P Ale masz rozgrzewający i pyszny zestaw :)

    OdpowiedzUsuń
  4. budyniowej manny jeszcze nigdy nie jadlam, brzmi smacznie!:))

    OdpowiedzUsuń
  5. do ilu chcesz przytyc?

    OdpowiedzUsuń
  6. Lidlowe masło jest strasznie wciągające ^^

    OdpowiedzUsuń
  7. omomom ale pyszniutkie smaki śniadaniowe , zabieram ta miseczkę dla siebie ;d

    OdpowiedzUsuń
  8. dodałam u siebie przepis na polentę. (; a to lidlowe masło smakuje mi tylko w wersji crunchy, bo smooth wydaje mi się okropnie słodkie. pod tym względem zdecydowanie wolę sante.

    OdpowiedzUsuń