niedziela, 28 lipca 2013

355.

zrolowane tosty francuskie nadziane czekoladą podane z borówkami, malinami i startą czekoladą

inspiracja
Śniadanie serwowane razy dwa. Dla mnie i mamy <3 ( "to jakieś naleśniki? :)
To jedno z najlepszych śniadań ever. Roztapiająca się czekolada i sezonowe owoce. *.*


Aaa, to już jutro?!
A dzisiaj Warszawa, ostatnie pakowanie i pieczenie jagodzianek. 

12 komentarzy:

  1. Ooo, też chciałam zrobić te tosty :) Świetnie wyglądają.
    No, czyli zbliża się wielki wyjazd, tak? Mam nadzieję, że będzie udany, a jagodzianki przepyszne ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Robilam je i moge stwierdzic z czystym sumieniem ze sa wprost genialne :)
    Udanego wyjazdu :)

    OdpowiedzUsuń
  3. śniadanie bardzo mi się podoba i chyba niedługo także sobie takie zrobię :)
    udanego wyjazdu i jagodzianek!

    OdpowiedzUsuń
  4. muszę je w końcu zrobić! w Twojej wersji wyglądają niezwykle smacznie! *.* taaak pysznie nadziane! <3

    OdpowiedzUsuń
  5. Taż pomyślałam, że to naleśniki! Fajny jest ten pomysł :D

    OdpowiedzUsuń
  6. są świetne! chętnie je przyrządzę ! wyglądają tak pysznie i jeszcze smacznie je podałaś ;D

    OdpowiedzUsuń
  7. Muszę je w końcu zrobić. ! Wyglądają bardzo apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Mam pytanie, myślisz, że gdybym do ciasta z twojego przepisu (http://piinchofcinnamon.blogspot.com/2013/07/egoistyczne-ciasto.html#comment-form) dodała jakieś owoce (.np jabłko, jagody, brzoskwinie lub ewentualnie marchew) to by wyszło ?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Można spróbować, tylko lepiej by nie dawać bardzo soczystych owoców typu truskawki, maliny, bo ciasto mogło by nie urosnąć. Z jagodami możesz spokojnie spróbować, można dodatkowo obtoczyć owoce w mące, aby nie puściły tyle soków. Daj znać jak Ci wyszło :)

      Usuń