środa, 17 lipca 2013

344.

„Założenia, które przyjmujemy, sprawy, które postanawiamy zignorować, oraz rzeczy, które zmieniamy, wszystko to czyni nas tym, kim się stajemy.”


polenta smażona w kajmaku i maśle z malinami 

Dobra miało to wyglądać trochę inaczej(ładniej) ale cieszę się, że w ogóle dałam radę zdjąć to z patelni bo myślałam, że będę tam miała jedną wielką paćkę, ale dałam radę, jak zwykle pewnie dałam za dużo płynów, jak to ja(jeszcze trochę wchłonie) i niby kasza zgęstniała, ale wydaje mi się, że mogłaby bardziej. 

W końcu wyszło słońce, nie ma upałów, ale jest dobrze :P

9 komentarzy:

  1. uwielbiam te Twoje letnie śniadania, na tarasie (?) :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Przecież ładnie wygląda. :) I smacznie.

    OdpowiedzUsuń
  3. Aj w kajmaku jakie to musialo byc pyszne !

    OdpowiedzUsuń
  4. oryginalny sposób na polentę :D

    OdpowiedzUsuń
  5. ty to lubisz słodkie, obłędne śniadanko *-*

    OdpowiedzUsuń
  6. O! Bardzo lubię smażoną polentę. Szczególnie na maśle <3

    OdpowiedzUsuń
  7. polenta w kajkamu??? ojaciee<3

    OdpowiedzUsuń