czwartek, 11 grudnia 2014

820. Budyniowy pudding jaglany.

 
Jaglany pudding budyniowy*
 z gorącym sosem brzoskwiniowym** i sosem toffi

*z płatków jaglanych, na "spodzie" z brzoskwiń 
** z brzoskwiń z puszki 


Kiedyś musiał być tan dzień kiedy zaśpię >.<
Przynajmniej jakbym to wyczuła i miałam już śniadanie zrobione ^.^

11 komentarzy:

  1. Właśnie chciałam napisać, że przynajmniej śniadanie już było gotowe i na Ciebie czekało :) Poza tym - kiedyś musi być ten pierwszy raz, co nie? :D

    OdpowiedzUsuń
  2. tym sosem toffi kusisz dziewczyno, oj kusisz!

    OdpowiedzUsuń
  3. Takie gotowe śniadania mają wiele plusów :D

    OdpowiedzUsuń
  4. takie śniadania potrafią być ratunkiem, na szczęście mi nie zdarza się zaspać ;P
    te brzoskwinie <3

    OdpowiedzUsuń
  5. jaglany to już rewelacja, ale ten gorący mus brzoskwiniowy to bomba!

    OdpowiedzUsuń
  6. Gorący sos brzoskwiniowy musi być pyszny!

    OdpowiedzUsuń
  7. oo taki pudding to muszę zrobić nie będę czekać na lato! :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Czasami lodówkowe śniadania ratują nam życie! :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Nawet zimą śniadania z lodówki są przepyszne :)

    OdpowiedzUsuń