wtorek, 16 grudnia 2014

825. Dyniowe placki na słono.

Dyniowe owsiane placki 
z suszonymi pomidorami i mozarellą; 
rukola, keczup



Intensywny dzień się zapowiada, ale za to miły. (no oprócz tego sprawdzianu ;) ale, na pocieszenie mam myśl, że to ostatni w tym roku, potem jeszcze tylko wytrwać w szkole do 15, a na koniec wypad na miasto z D i A, bo wypadałoby w końcu odwiedzić tą sławną naleśnikarnię ;) 

10 komentarzy:

  1. Faktycznie szykuje się intensywny dzień, ale po takich plackach powinnaś dać ze wszystkim radę. Dziwię się zawsze jak widze jeszcze śniadania z dynią, bo u mnie już dawno nie mogę jej dostać. No chyba, że to wasze sekretne zapasy z zamrażalnika :D

    OdpowiedzUsuń
  2. połączenie idealne - dynia, mozarella i rukola:) może zgarnę inspirację na obiad:>
    jak sławna, to trzeba koniecznie! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. proszę o przepis, bo zdecydowanie muszę zrobić wreszcie placki na wytrawnie, a dynia jeszcze zamrożona siedzi sobie w zamrażarce :D

    OdpowiedzUsuń
  4. uwielbiam placuszki na wytrawnie, obowiązkowo z ketchupem :D
    zatem udanego dnia życzę :*

    OdpowiedzUsuń
  5. Mozarella, suszone pomidory, dynia- obłęd!

    OdpowiedzUsuń
  6. Najlepsze wytrawne połączenie w plackach! :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Mniam, idealne połączenie! Suszone pomidory<33

    OdpowiedzUsuń
  8. Dyniowe jadłam, ale tylko na słodko - a taka wersja na słono mi się bardzo podoba <3

    OdpowiedzUsuń