poniedziałek, 24 września 2012

49.

kasza jaglana gotowana na mleku/wodzie z miodem podana z waniliowym twarożkiem z rodzynkami,cynamonem, świeżą nektarynką, karmelizowanym jabłkiem i nektarynką, opieczona kromka razowego z masłem orzechowym
 Zauważyłam, że coraz bardziej przypada mi do gustu masło orzechowe, a w związku z tym coraz szybciej znika ze słoiczka :P
Jak dla mnie jest już zdecydowanie za zimno. Aktualnie ogrzewam skostniałe palce nad parę z herbaty, skulona pod grubym kocem. 
Niestety na biurku czeka na mnie masa pracy domowej i rzeczy do nauczenia...


13 komentarzy:

  1. Ależ smakowite dodatki do jaglanki :) przepyszne śniadanie!

    OdpowiedzUsuń
  2. pyszna zawartość miseczki ,takie jesienne smaki są najpyszniejsze <3 masełko ;*

    OdpowiedzUsuń
  3. mniam, jaglanka w doborowym towarzystwie! dzisiaj jakoś wyjątkowo cieplej jest, więc dzień bez zamarzania należy odhaczyć^^

    OdpowiedzUsuń
  4. Masło jest wciągające :D Jakiej masz firmy?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. teraz nie mam żadnego, bo wszystko wyjadłam :D ale polecam Ci marks&specer i black rose(moje ulubione, ale cena zabójcza...)

      Usuń
  5. nie dość, że przypszna jaglanka, to jeszcze do tego grzanka z masłem orzechowym!

    OdpowiedzUsuń
  6. prawdziwe jesienne i przepyszne śniadanie :))

    OdpowiedzUsuń
  7. Ta kaszka to moja miłość ; D

    OdpowiedzUsuń
  8. miseczka pełna smacznych skarbów!:)

    OdpowiedzUsuń
  9. I znowu jestem głodna!! Pysznie to wygląda :)

    OdpowiedzUsuń