sobota, 22 września 2012

47.


budyniowa owsianka w słoiczku po Nutelli z bananem, masłem orzechowym, orzechami i słonecznikiem

Lubię takie leniwe poranki kiedy nie muszę nigdzie się spieszyć. Kiedy mogę spokojnie dopić herbatę.
Weekend spędzę w towarzystwie książki, koca i ciepłej herbatki. No i oczywiście znajomych bo nie dadzą mi się porządnie wykurować i ogrzać w domu :P 



12 komentarzy:

  1. Przepyszna owsianka w towarzystwie przepysznych dodatków :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Nieskomplikowana prostota, nawet smacznie ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. bardzo pyszna kompozycja , ta owsianka w słoiczku musiała być słodziutka !

    OdpowiedzUsuń
  4. Mmm, pysznie :) Jeszcze nigdy nie jadłam słoikowej owsianki!

    OdpowiedzUsuń
  5. cudnie wygląda! idealnie spożytkowałaś resztki Nutelli^^

    OdpowiedzUsuń
  6. U mnie już dawno brak słoja;p

    OdpowiedzUsuń
  7. Ale was natchnęło na te nutellowo-słoiczkowe owsianki ;P

    OdpowiedzUsuń
  8. ja już niedługo skończę swój słoik i też sobie taką zrobię : D

    OdpowiedzUsuń
  9. budyniowa i na dodatek w sloiczku po nutelli - cudowna! <3

    OdpowiedzUsuń
  10. o matko kochana, ale mam już ślinki w ustach aaa :-) widzę, że znalazłam równie wielką fankę masła orzechowego! Ja nie wyobrażam sobie dnia bez chociaż jednej łyżki.

    pozdrawiam i zapraszam do siebie - nie o gotowaniu, lecz o modelingu "od podszewki" ;-)
    http://wieszaknawybiegu.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń