poniedziałek, 4 stycznia 2016

Owsianka na ogrzanie.

Owsianka batatowo-bananowa  z rodzynkami

zbyt rzadko je jem. na taką temperaturę za oknem idealna.. jedyne czego mi potrzeba to zostać pod grubą warstwa pierzu.. no nic, tylko (aż) 7 godzin, jutro wolne, dobre i to :D

swoją droga tak genialnie zgęstniała przez noc mimo, że rano dolewałam wody, to i tak jest mega gęsta :3

11 komentarzy:

  1. ostatnio takie gęste rozgrzewające owsianki jem niemalże codziennie, ubóstwiam! <3
    powodzenia w szkole i miłego dnia :*

    OdpowiedzUsuń
  2. a z jakich proporcji robisz takie geste owsianki i z jakich płatków[firma]? mi takie nie wychodzą ;(

    OdpowiedzUsuń
  3. Jak dla mnie nie ma lepszego sposobu na wszelką chandrę, zimno czy bóle jak owsianka. Gdyby nie śniadanie dochodzące w piekarniku to ugotowałabym sobie :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Gęste, otulające ciepłem owsianki są najlepsze na świecie <3 A zwłaszcza teraz kiedy na dworze jest - 20 stopni :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Mmm... Ostatnio stwierdziłam, że batatowe owsianki są moim numerem 1 wśród owsianek <3 A zwłaszcza w formie mordoklejek ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Nie masz litości z tymi batatami, oj nie masz

    OdpowiedzUsuń
  7. uwielbiam gęste bananowe owsianki :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Widać własnie jaka gęsta! Taka otulająca i pyszna :D


    platki-owsiane.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  9. Uwielbiam gęste owsianki, na taki mróz idealnie :D

    OdpowiedzUsuń