niedziela, 22 marca 2015

919. Z sosem toffi.

z cynamonowym serkiem* i dom. sosem toffi *

*serek sernikowy+cynamon, potem oczywiście więcej *.*

W kalendarzu wiosna, na talerzu jesień, a za oknem zima, bo śnieg mnie z rana za oknem zastał :O

Ask 

18 komentarzy:

  1. Jeju, jak ja dawno nie jadłam gofrów!

    OdpowiedzUsuń
  2. no nie, kolejna z goframi mi tu, a ja gofrownicy znaleźć po przeprowadzce nie mogę.. .-.

    OdpowiedzUsuń
  3. Jak ja bardzo odczuwam brak gofrownicy... :(

    OdpowiedzUsuń
  4. U mnie śnieg tylko trochę w nocy prószył, na szczęście!
    Gofry wyglądaja przeapetycznie!

    OdpowiedzUsuń
  5. Idealne! *.* Zamień się śniadaniem! :D

    OdpowiedzUsuń
  6. U mnie też chwilę padało, ale na szczęście równie szybko przestało! Jestem ciekawa jak zrobiłaś ten sos! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. "potem oczywiście więcej" <3 te gofry wyglądają wspaniale, kurcze, że też nie mogę trafić na fajną gofrownicę:(

    OdpowiedzUsuń
  8. takiej jesieni na talerzu bym chciała spróbować! czas uaktywnić znowu gofrownice :)

    OdpowiedzUsuń
  9. uwaga uwaga, foodporn! grozi cieknącą śliną :D

    OdpowiedzUsuń
  10. śnieg? o matko :/
    ale gofry cudne!

    OdpowiedzUsuń
  11. Śnieg?! o nie, mam nadzieję, że do mnie nie dotrze :(

    OdpowiedzUsuń
  12. ten sos, o jaaa *.*
    dobrze, że u mnie tylko zimno, bo śniegu bym nie zniosła! :D

    OdpowiedzUsuń
  13. Ale obłęd...ten karmel tak bosko spływa! :D
    Śnieg? U mnie wiosna w pełni!

    OdpowiedzUsuń
  14. Sos toffi podbił moje serce, chcę te gofry ♥

    OdpowiedzUsuń
  15. Poproszę porcję gofrów z tym serkiem :)

    OdpowiedzUsuń