środa, 9 lipca 2014

679. Sernik pieczony w słoiczku



(Mocno)Kakaowy serniczek pieczony* w słoiku po nutelli z malinami

*z kakao i budyniem czekoladowym

Niee wcale mi nie "wykipiał", wcale ... xd
Te serniczki zawsze mi rosną, a potem opadają, nie chcą urosnąć takie zbite, nie wiem czemu :P 

12 komentarzy:

  1. nie dodawaj proszku ani sody i pamiętaj by serniczek po upieczeniu posiedział jeszcze trochę w piekarniku :) nie należy też piec w wysokich temperaturach, lepiej w niższej a dłużej ;) tyle co wiem.
    dobry pomysł by zapiec go w słoiczku po kremie!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oo, dziękuje za radę, to, że trzymać to wiem, ale w sumie zawsze dodawałam szczyptę sody czy proszku, następnym razem pominę i zobaczę jak wyjdzie :D

      Usuń
    2. O! Ja też z rad skorzystam :)

      Usuń
  2. Wygląda jak obłędne brownie :3

    OdpowiedzUsuń
  3. Oj, na początku myślałam, że jest spalony, ale przeczytałam post i komentarze... Ok. :) Fajny pomysł piec sernik w słoiku po Nutelli ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Wygląda pysznie! Kiedyś muszę zrobić coś podobnego :-)

    http://libellule21.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  5. Bardzo fajnie i apetycznie mimo wszytsko wygląda <3 !

    OdpowiedzUsuń
  6. mi za każdym razem rosną niesamowicie, a potem opadają, ale nadal dobrze wyglądają :) Twój wygląda wyśmienicie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. oo zapiekany w słoiku ,fajny pomysł :)

    OdpowiedzUsuń