wtorek, 14 kwietnia 2015

942. Orzechowo-bananowy chia przekładaniec.

Orzechowy pudding chia;
 przekładany kremem banan-kakao

*z masłem orzechowym

Prosty przykład, że nie trzeba stać rano przed garami nie wiadomo ile, by zjeść pyszne śniadanie ;)

Ask
Facebook 

19 komentarzy:

  1. słoiczkowe nigdy nie zawodzą, tym bardziej takie wspaniałe puddingi! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Chia kupujesz przez internet czy w jakimś stacjonarnym sklepie? Mam dylemat gdzie wyjdzie najlepiej i najtaniej :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Kupiłam je w miejscowym sklepie ekologicznym ;) Stwierdziłam, że szkoda mi kasy na przesyłkę, skoro mogę się po prostu przejść do sklepu :P

      Usuń
  3. pomysł na krem na pewno wypróbuję ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ale intensywny kolor kremu, mm :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Śniadanie które wymaga kilka minut, a efekt rewelacyjny :)

    OdpowiedzUsuń
  6. W końcu dziś kupiłam chia i będe mogła spróbować cóż to za cudo :D

    OdpowiedzUsuń
  7. dokładnie - czasem wystarczy wymieszać parę składników i genialne, zdrowe śniadanie gwarantowane :)

    OdpowiedzUsuń
  8. aaa- ostatnio też jadłam chia z kremem czekoladowym i byłam przeprzyjemnie zaskoczona, bo przyznam, że nie dawałam temu duetowi większych szans (;

    OdpowiedzUsuń
  9. Wygląda niesamowicie i że tak smakuje, nie mam wątpliwości! :D

    OdpowiedzUsuń
  10. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  11. właśnie zjadłam chia, ale widząc Twój pudding zjadłabym jeszcze! :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Genialne, o ile zapamiętam o namoczeniu chia wieczorem to będę miała świetne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  13. O, jeszcze z masłem orzechowym nie robiłam! *.*

    OdpowiedzUsuń
  14. Chia z bananem i kakao to moja ulubiona wersja. :) W Twoim wykonaniu wygląda przepysznie. ;)

    OdpowiedzUsuń
  15. Aj, przyglądam się tak i zachwycam twoimi zdjęciami i przepisami! :)

    OdpowiedzUsuń