wtorek, 7 kwietnia 2015

934. Gofry trochę inaczej.

 
 
Dyniowe gofry z rukolą, camembertem oraz orzechami;
 z sosem miodowo-musztardowym 

... bo nie samymi ciastami człowiek żyje..a po głowie chodzą mi już podobne wariacje (camembertem i gruszka < 3)
Święta, świętami, ale teraz trzeba w końcu do książek zajrzeć, miłego dnia :)

Ask
Facebook 

21 komentarzy:

  1. Cały czas nie mogę pogodzić się z brakiem gofrownicy.... Super pomysł ! :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Dziś dla mnie wygrałaś wszystko tymi goframi! <3

    OdpowiedzUsuń
  3. to połaczenie super, a planowane jeszcze lepsze! uwielbiam <3

    OdpowiedzUsuń
  4. Wyglądają mega apetycznie! :) Na te z gruszką chętnie się wproszę ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. spróbuj z kozim serem, włoskimi, rukolą, pieprzem i miodem - jadłam w Warszawie (oczywiście będąc jeszcze wegetarianką) :) tak sobie myślę jakby tu przerobić je na wegańską wersję i już mam nawet pomysł :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Jak najbardziej podoba mi się takie zestawienie! :) Chociaż nigdy nie jadłam takich gofrów, niestety.

    OdpowiedzUsuń
  7. Kolor tych gofrów jest bezbłędny!

    OdpowiedzUsuń
  8. Jadłam coś identycznego prawie jakiś czas temu i bardzo dobrze wspominam! Chętnie bym powtórzyła :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Ale narobiłaś mi ochoty na takie połączenie *.*

    OdpowiedzUsuń
  10. Jedno z lepszych śniadań jakie kiedykolwiek widziałam - mówię serio serio *.*

    OdpowiedzUsuń
  11. Wytrawne gofry to świetny pomysł :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Gofry inaczej, a jak pysznie! :)
    Pięknie je podałaś!

    OdpowiedzUsuń
  13. na wytrawnie też są pyszne! potwierdzam :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Brakuje mi dyni ;C
    Koniecznie spróbuj jeszcze jabłka z camembertem lub żurawiny! :D

    OdpowiedzUsuń
  15. O mamo! Takie gofry to marzenie! :D

    OdpowiedzUsuń
  16. Genialne gofry! <3
    Uwielbiam wytrawne, moje ulubione to te z łososiem!:D

    OdpowiedzUsuń