wtorek, 15 grudnia 2015

Waniliowe chia.

Waniliowy pudding chia*; 
z karmelizowaną gruszką 
*na waniliowym mleku sojowym 
** na oleju kokosowym i w cukrze trzcinowym 

8 komentarzy:

  1. Codziennie coś mnie kusi, żeby zalać na noc chia, ale wydaje mi się, że rano nie będę miała ochoty, śmieszne :P z tą gruszką karmelizowaną to zaszalałaś!

    OdpowiedzUsuń
  2. Jakoś w zimie zapominam zawsze o tych ziarenkach. W końcu rządzą u mnie śniadania na ciepło. Ale planuję przekonać się do lodów, to może do tego też się przekonam :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ta karmelizowana gruszka jest cudna!

    OdpowiedzUsuń
  4. nigdy jeszcze nie jadłam karmelizowanej gruszki :) bardzo kusząco wygląda!

    OdpowiedzUsuń
  5. Uwielbiam chia puddingi, a karmelizowana gruszka to jeden z moich ulubionych dodatków ;) No i waniliowe smaki także bardzo lubię ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Jutro karmelizuję gruszkę <3 Efekt niesamowity :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Oh karmelizowana gruszką - cudo!

    OdpowiedzUsuń