czwartek, 19 lutego 2015

889. Po raz pierwszy, płatki gryczane.


 
Płatki gryczane 
z jabłkiem karmelizowanym w maśle orzechowym *

*najpierw normalnie karmelizowane w cukrze trzcinowym, potem dodałam masło orzechowe

Płatki jako tako nie zawładnęły w całości moim sercem w całości,że po nocach będę o nic śnić, ale nie są złe, na pewno lepsze od kaszy i na pewno do nich wrócę ;)
Jabłko... jabłko to co innego :D

Ps. Teraz po dokończeniu miseczki, jednak stwierdzam, że są całkiem dobre :D 

12 komentarzy:

  1. Lepsze od kaszy? uuu to chyba muszę spróbować, bo kaszę gryczaną uwielbiam! :D jabłko... brzmi nieziemsko :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Kocham jabłka, ale z płatkami gryczanymi nie miałam okazji się jeszcze spotkać... A gdzie kupiłaś je?
    :D

    OdpowiedzUsuń
  3. A mi te płatki jakoś nie podeszły ;/ Najbardziej w tym śniadaniu podoba mi się jabłko w tym maśle orzechowym *-*

    OdpowiedzUsuń
  4. Tez je mam w szafce, ale jeszcze nie próbowałam :D

    OdpowiedzUsuń
  5. O mamo, jakie to śliczne ♥ I na pewno pyszne ♥

    http://poranny-talerz.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  6. to jabłko to zdecydowanie obłęd, kocham te smaki! a za płatkami gryczanymi akurat nie szaleję :D

    OdpowiedzUsuń
  7. No to jabłko wygląda niesamowicie! :)

    OdpowiedzUsuń
  8. To jabłko w maśle orzechowym podbiło moje serce!:D

    OdpowiedzUsuń