czwartek, 19 czerwca 2014

659. Słodko-słone muffiny.






cukiniowe muffiny
 z żurawiną, camembertem i miodem

Sernik najlepiej piecze się w nocy. Rano natomiast muffinki. Może trochę dziwne dla niektórych, boo cukinia? Bo miód do tego? Dla mnie normalne, choć kiedyś nawet bym się na nie spojrzała.

9 komentarzy:

  1. bardzo lubię połączenie sera pleśniowego z miodem!

    OdpowiedzUsuń
  2. rzadko jadam takie połączenia, dlatego jeszcze bardziej jestem ciekawa smaku! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. aaaale narobiłaś mi ochoty na camembert :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam nocne pieczenia :)
    Muffiny to może niekoniecznie mój smak, ze względu na ser, ale to bardzo ciekawe połączenie! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Uwielbiam te połączenie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. A ja dzisiaj upiekłam muffiny bananowe i cukiniową owsiankę :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Świetny pomysł z tymi muffinami ♥

    OdpowiedzUsuń