niedziela, 15 czerwca 2014

655. Budyniowy... pudding? Ryż na mleku?



budyniowy ryż na mleku z
 rozgniecionymi truskawkami* i cukrem trzcinowym

*z całymi kawałkami, z dodatkiem soku z cytryny i cynamonem 
Pamiętam, że kilka lat temu, mogłabym jeść taki ryż codziennie


Aa, wczoraj oprócz bólu... wszystkiego zyskałam, 6 łubianek szczęścia ^.^ Prosto z krzaczka, jak najmniej pryskane, duże i słodziutkie, pomimo broku tony chemii ("bo pełne serca" jak to powiedział przyjaciel mojego taty). Jednym słowem niebo <3 nbsp="" p="">


6 komentarzy:

  1. Fantastyczne smaki, cudowne zdjecia... <3

    OdpowiedzUsuń
  2. cudowny kolor mają! a smak pewnie jeszcze lepszy :) ryż na mleku rodem z czasów dzieciństwa...dalej go uwielbiam! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. O matko ile radości :D Odsprzedaj choć jedną :P

    OdpowiedzUsuń
  4. Zachwycam się ich nasyconym kolorem - łał ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. oo robiłam ostatnio prawie identyczny pudding :)

    OdpowiedzUsuń