czwartek, 8 stycznia 2015

847. Krem z fasoli? Z bananem i kokosem!

Bananowo-kokosowy krem z fasoli*
z borówkami i białą czekoladą

*z mąką kokosową, mleczkiem kokosowym, z białej fasoli 

Pokochałam wszelkiego rodzaju kremy. W tygodniu to jak zbawienie z rana ;)
Nawet pogoda za oknem nie przeszkadza, aby je jeść.

Przepis:
150g białej fasoli 
duży banan
30-40g mąki kokosowej 
1/4 szklanki mleczka kokosowego 
coś do posłodzenia 

Banana i fasolę zmiksować ze sobą, zmieszać z resztą składników. Wstawić do lodówki na kilka godzin. 

13 komentarzy:

  1. Muszę w końcu zacząć kombinować z fasolą na słodko!

    OdpowiedzUsuń
  2. jak z mąką kokosową to musiało byc dobre :)

    OdpowiedzUsuń
  3. takie ultra zdrowe doładowanie jest najlepszą dawką energii na ostatni dzień zmagań szkolnych przed weekendem:)

    OdpowiedzUsuń
  4. toć zbieg okoliczności- właśnie skończyłam przyswajać swój krem fasolowy, choć z czerwonej odmiany ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Oo kremy to ja też uwielbiam, do fasolowego od dłuższego czasu mnie ciągnie ! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Zawsze chciałam spróbować fasolowy krem! :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Taka fasola z puszki potrafi bardzo przyspieszyc robienie sniadania, bardzo smaczne bylo na pewno ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. takim słodkim fasolowym kremem to bym nie pogardziła, wygląda obłędnie! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Wyglada przepysznie, do zrobienia!:D

    OdpowiedzUsuń
  10. Fasola, banan, kokos... uwielbiam te smaki <3

    OdpowiedzUsuń