sobota, 12 grudnia 2015

pachnąca różą.


Bananowa muffina kukurydziana,
 z masłem orzechowym i wodą różaną, jagodami goji 
przepis + zamiast daktyli jagody goji, i dwie łyżki wody różanej 

wczoraj przy okazji kręcenia się po sklepach (niestety nie za bardzo udanego) pocieszyłam się od dawna obiecywaną wodą różaną.. jej zapach *.*

żyję myślę, że za tydzień o tej porze będę zupełnie gdzie indziej 

9 komentarzy:

  1. To jest muffina idealna! <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Wygląda, hmm, ponętnie! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam tę wodęęęę i jej aromat <3 Ale szczerze mowiąc nie wyobrażam jej sobie w połączeniu z PB, zawsze wybieram jakieś "delikatne" składniki :D Ale muszę spróbować :)
    Chciałabym też tam być... :(

    OdpowiedzUsuń
  4. Też się muszę kiedyś skusić na wodę różaną :) Jeszcze trochę czasu, zdążysz z prezentami! :*

    OdpowiedzUsuń
  5. wyszła perfekcyjna! ostatnio rozważałam zakup tej wody, ale cena mnie zdemotywowała :P

    OdpowiedzUsuń
  6. Hmm, a gdzie się wybierasz za tydzień? :D
    Muffina super, robię w tym tygodniu *.*

    OdpowiedzUsuń
  7. Ale wam zazdrooszczę, poproszę o obfitą snaporelację :*

    OdpowiedzUsuń
  8. Woda różana, stłukłam kiedyś nowiutką butelkę :P Do zobaczenia za tydzień kochana :* Jak dawno nie jadłam śniadaniowej muffiny <3

    OdpowiedzUsuń