niedziela, 20 grudnia 2015

Muffina o dziwnym kształcie.


Muffin marchewkowy z ananasem i rodzynkami, ricotta

Nie wnikam w kształt muffiny, nie wnikam nic, wspominam tylko noc, dzień które były za krótkie i cieszę się, cieszę, że udało nam się spotkać tym pierwszym razem, że wciąż się nam udaje ^^

7 komentarzy:

  1. Chyba nieważne jak wygląda, bo pewnie smakował obłędnie

    OdpowiedzUsuń
  2. ja już się przestałam przejmować ich kształtem dawno :D ale musiała być pyszna!

    OdpowiedzUsuń
  3. Czy mąka orzechowa jest tak samo chłonna jak kokosowa?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. nie wiem jak to jest z tą odtłuszczoną mąką orzechową, bo ja mam bardziej mączkę orzechową (zmielone orzechy) no i mąka kokosowa w tym przypadku jest o wiele bardziej chłonna ;)

      Usuń
  4. A ja wciąż mam przez to zły humor :( Znaczy cieszę się z Waszego szcześcia, ale smutno mi, że mnie tam nie było :( Czekam na relacje <3

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja tam uwielbiam muffinowe potworki :D
    Dzięki za wspólny piątkowy wieczór i wczoraj! Mam nadzieję, że za niedługo powtórka :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Aj tam, kształt się nie liczy, a smak! Ta wygląda przynajmniej bardzo ciekawie :D

    OdpowiedzUsuń